KIES VOOR AVDVIES VAN ABC AIRCONDITIONING!

Ruim tien jaar ervaring met airconditioning
Persoonlijk contact
Gratis offertegesprek bij jou aan huis of op kantoor
Scherpe prijzen en eerlijk advies

Mogen wij jouw airco onderhouden?

“Een airco maakt zoveel herrie!”

Maar… de kwaliteitsmerken doen hun werk nagenoeg onhoorbaar, zowel het binnen- als het buitendeel (ook belangrijk voor uw buren!). Let bij het vergelijken van verschillende merken en modellen goed op de technische details. Geluid wordt uitgedrukt in dB(A). Elke extra airco produceert 3 dB(A) meer. Dus als één installatie 25 dB(A) produceert en je zet er nog eentje bij, dan kom je op 28 dB(A).

 

“Airco gebruik je alleen ’s zomers!”

Als je een airco in de auto hebt, weet je het allang: een airco geeft altijd comfort, zowel in de zomer als in de winter. Het zijn echte klimaatregelaars. Ze verkoelen niet alleen, maar kunnen de binnenlucht ook verwarmen, ontvochtigen, filteren en (optioneel) zelfs verversen.

“De aanschaf is duur!”

In warme zomers worden vaak verrijdbare airco’s impulsief gekocht. Dat wordt uiteindelijk onnodig duur inderdaad, want veel mensen komen er daarna pas achter dat ze beter een splitsysteem van een kwaliteitsmerk hadden kunnen (laten) installeren. De modellen van kwaliteitsmerken gaan zo’n 12 jaar mee. De investering is weliswaar hoger, maar de afschrijving is minder door de levensduur.

“Een airco gebruikt veel stroom!”

Moderne aircosystemen hebben een zeer hoog energierendement. Voor elke geïnvesteerde kW elektrisch vermogen komt er ongeveer 3,5 kW aan koelvermogen terug. ABC Airconditioning levert uitsluitend installaties op basis van de nieuwste invertertechniek, waardoor je tot wel 30% bespaart op het energieverbruik t.o.v. andere systemen.

“Airconditioning is alleen voor bedrijven!”

Klopt, airco’s zag je in het begin vooral in luxe hotels, maar al snel werd airco ook gemeengoed in kantoren, winkels en horeca en de steeds warmere zomers maken dat ook steeds meer mensen er privé voor kiezen om airconditioning in huis te installeren.

“Van airco word je verkouden…”

Dat ligt er maar net aan hoe je de airco gebruikt. Want niet de airco zelf maakt verkouden, maar te veel luchtbeweging en een te groot verschil in binnen- en buitentemperatuur. Meer dan 5 °C verschil is niet verstandig. De huidige generatie airconditioners houden dit zelf in de gaten en sturen waar nodig automatisch bij.

“Airco’s zijn milieuonvriendelijk!”

Alle airco’s die ABC Airconditioning installeert en levert, worden geleverd met milieuvriendelijke koudemiddelen. Dat wil zeggen, ze voldoen aan de voorwaarden die er op dit moment aan gesteld worden. Het plaatsen van het binnen- en buitendeel mag dan iedereen, maar de koeltechnische werkzaamheden rondom het monteren en solderen van de leidingen en alle handelingen m.b.t. het koudemiddel, mogen alleen door erkende bedrijven worden uitgevoerd. ABC Airconditioning is geheel F-gassen gecertificeerd en werkt alleen met gediplomeerde installateurs.

“Hoe groter hoe beter, toch?”

Zeker niet waar. De koelcapaciteit moet precies zijn afgestemd op de ruimte. Niet te veel en niet te weinig. Te weinig capaciteit geeft onvoldoende koeling en vervelende storingen. Te veel capaciteit geeft vaak droge lucht en hinderlijke luchtstromingen. Laat je vooral goed informeren.

“Airco is zo moeilijk te bedienen”

Moderne aircosystemen zijn eenvoudig te bedienen. De meeste systemen houden de door jou zelf ingestelde temperatuur in de gaten, sturen die automatisch bij en waarschuwen wanneer onderhoud nodig is.

Met ABC Airconditioning kies je voor service en kwaliteit tegen een goede prijs

Wij werken met apparatuur van het merk Mitsubishi Heavy Industries en Daikin. Deze hebben een laag energieverbruik, een laag geluidsniveau en bieden vijf jaar fabrieksgarantie. De door ons geleverde apparatuur draait op het nieuwste koudemiddel R-32.

We kunnen indien gewenst deze apparatuur installeren met wifi-bediening, waarmee ook op afstand de installatie gemakkelijk bediend kan worden.

De voordelen

Persoonlijk contact

Ruim tien jaar ervaring

Scherpe prijzen

Ruim assortiment

Gratis offertegesprek aan huis