WAAROM KIEZEN VOOR ABC AIRCONDITIONING?

Offertegesprek bij je thuis of op je bedrijf
Altijd persoonlijk contact
Wij werken hard, maar laten alles netjes achter
F-gassen gecertificeerd

Mogen wij jouw airco komen installeren?

Airco op kantoor

Een werkomgeving kan niet zonder goede klimaatbeheersing en luchtbehandeling. Onderzoek heeft aangetoond dat goede klimaatbeheersing bijdraagt aan de vitaliteit van medewerkers. Het verhoogt de productiviteit en stimuleert de creativiteit. Niet voor niets stelt de Arbo-wetgeving hoge eisen aan het binnenklimaat. De huidige aircosystemen zijn compact, zien er goed uit, zijn milieuvriendelijk èn doen hun werk stil. Ze maken het mogelijk om het klimaat in elke ruimte apart te regelen. Het vermogen kan precies worden afgestemd op elke situatie. Ze zorgen daarmee voor een fijn werkklimaat met een temperatuur en luchtvochtigheid waar de medewerkers zich goed bij voelen. Zonder tocht en zonder lawaai. Voor bedrijven is de keuze uit systemen en modellen heel ruim. Met of zonder geïntegreerde ventilatie waarmee je kunt koelen en verwarmen. Een goed ontworpen installatie kan de cv zelfs overbodig maken. Sowieso gaat het zorgen voor lagere energiekosten. Je kunt kiezen uit modellen voor aan de wand, op de vloer en aan of in het plafond. De satellietmodellen zijn bijna onzichtbaar weg te werken in het plafond, zo zijn alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zichtbaar.

 

Airco in openbare gebouwen

Dineren in een benauwd restaurant? Boodschappen doen in een tochtige winkel? Overnachten in een klamme hotelkamer? Airco is een onmisbaar onderdeel van de gastvrijheid die je je klanten wilt bieden. Koel in de zomer, behaaglijk in de winter, altijd frisse lucht – is nèt zo belangrijk als goed personeel, een aansprekend assortiment of een geslaagde menukaart. Met een airco creëer je in elk seizoen het klimaat waarin je klanten zich het prettigst voelen. En als de klant of gast zich prettig voelt, blijft hij langer en komt hij graag nog eens terug. Moderne aircosystemen zijn compact, fraai van vorm en fluisterstil. De keuze in systemen en modellen is haast oneindig. Je kan kiezen uit systemen mèt of zonder geïntegreerde ventilatie, die kunnen koelen èn verwarmen. Keuze uit modellen voor aan de wand, op de vloer of aan het plafond. De satellietmodellen zijn bijna onzichtbaar weg te werken in het plafond. Alleen de aanzuig- en uitblaasroosters zijn zichtbaar. En in combinatie met een luchtgordijn blijft de warmte binnen en de tocht buiten.

Waar moet ik nog meer opletten?

Voor de aanschaf van airconditioning in bedrijven of openbare gebouwen gelden de zelfde variabelen als bij een airco voor bij je thuis.
Meer weten over de aanschaf van een airco? Neem dan contact met ons op of lees meer op deze pagina.

Met ABC Airconditioning kies je voor service en kwaliteit tegen een goede prijs

Wij werken met apparatuur van het merk Mitsubishi Heavy Industries en Daikin. Deze hebben een laag energieverbruik, een laag geluidsniveau en bieden vijf jaar fabrieksgarantie. De door ons geleverde apparatuur draait op het nieuwste koudemiddel R-32.

We kunnen indien gewenst deze apparatuur installeren met wifi-bediening, waarmee ook op afstand de installatie gemakkelijk bediend kan worden.

De voordelen

Persoonlijk contact

Ruim tien jaar ervaring

Scherpe prijzen

Ruim assortiment

Gratis offertegesprek aan huis